TP-Link разширява портфолиото смартфони Neffos с модела C7

Mar01, 2018

Барселона - TP-Link, водещ световен доставчик на мрежови продукти за крайни потребители и бизнес клиенти, представи новият смартфон C7 от портфолиото си с марката Neffos.

Neffos C7 е доказателство за ангажимент за върхови постижения в сегмента и предлага ергономичен метален дизайн и предна 8-мегапикселова камера за кристални селфита и видео конферентни разговори.

Режимът за разкрасяване в реално време (Real-Time Beautify Mode) дава многобройни възможности  за избор в реално време за подобряване на изображението, като потребителите заснемат перфектни и атрактивни изображения с едно докосване.

Заснемането на автопортрети при слабо осветление вече не е проблем благодарение на функцията за осветяване на екрана (screen flash feature). В случаите, когато селфито включва повече хора, широкоъгълната 86-градусовата предна камера ще позволи това. Селфитата могат да се фиксират, подобряват и коригират допълнително с водещия софтуер за обработка на изображения на компанията ArcSoft.

Никога не пропускайте друг незабравим момент с модерната 13-мегапикселова камера на C7 и   Phase Detection Auto Focus – функция, която позволява на камерата на телефона да се фокусира изключително бързо.

Заедно, двете камери на смартфона правят заснемането на невероятни моменти и зашеметяващи видеоклипове по-лесно от всякога, от всякакъв ъгъл, както през деня, така и през нощта.

Смартфонът е с 5,5-инчов IPS-LCD екран, който позволява възпроизвеждането на видеа, онлайн телевизия и филми, онлайн игри и сърфиране в Интернет и социални мрежи. Екранът изглежда страхотно и остава видим дори при ярка слънчева светлина. Всичко това прави Neffos C7 перфектният избор както за пътуване, така и за спокоен ден, прекаран онлайн на дивана вкъщи.

Neffos C7 е оборудван със сензор за пръстови отпечатъци на задния панел, който предлага по-голяма степен на сигурност за тези, които искат да защитят информацията си. Сензорът отключва телефона и активира екрана само за уникалните 0,2 секунди.

1,5 гигахерцовият осем ядрен процесор захранва устройството и позволява на потребителите да преминават от сърфиране в Интернет към игра на игри, проверяване и писане на имейли и всякакви други задачи. 1.5GHz процесор позволява безпроблемно взаимодействие с екрана. Благодарение на 2 GB RAM, той може да обработва приложения, които изискват много ресурси.

Neffos C7 разполага със слот за microSD карти, така че капацитетът за съхранение на данни може да достигне до 128 GB.

Neffos C7 ще бъде на разположение в два цвята - Cloudy Gray и Sunrise Gold.

За TP-Link

Основана през 1996 г., компанията TP-Link е световен доставчик на надеждни мрежови устройства и аксесоари, които се използват във всички аспекти на ежедневния живот. Фирмата многократно е класирана от анализаторската компания IDC като доставчик № 1 на WLAN продукти и високоскоростни CPE устройства * Компанията разполага с дистрибуторски мрежи в над 120 страни и обслужва стотици милиони хора по света.

TP-Link разполага с богато портфолио от продукти и решения с доказана стабилност, производителност и стойност, които отговарят на съвременните технологични нужди на модерния човек. Сега, когато свързаността е начин на живот, компанията продължава да се развива, за да посрещне изискванията на утрешния ден.

* Според доклада IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker за Q1 на 2017.

За Neffos

Марката Neffos бе създадена от TP-Link през 2015 г., за да влезе в света на смартфоните. Neffos е марка, посветена на разработването на своите продукти и услуги и взаимоотношенията с клиентите чрез обширни процеси на научноизследователска и развойна дейност, като прилага строги практики за осигуряване на качеството. Neffos постоянно се фокусира върху нуждите на крайния потребител да създава висококачествени устройства на конкурентни цени.

Повече информация за продукта може да откриете на: http://www.neffos.com/en/product/details/C7 или във Facebook страницата Neffos България: https://www.facebook.com/NeffosBulgaria/?fref=ts, както и в YouTube канала Neffos България:  https://www.youtube.com/channel/UCZGs0JcPDIJpp0DUH67EzGw

               

< Go Back