TP-Link Bulgaria Ви кани да посетите щанда на Neffos & TP-Link на Let's Play, Пловдив 2017

Sep20, 2017

На 25ти до 30ти септември 2017г., TP-Link България ви кани да посетите нашия щанд на изложениято Let's Play, Пловдив и да откриете най-новите продукти на Neffos и TP-Link. 

Neffos X1 Lite

Елате и тествайте за първи път най-новият смартфон Neffos X1 Lite на щанда на TP-Link!

Neffos X1 Lite разполага с 5 инчов 2,5D HD дисплей с вградена IPS технология, която предоставя изглед в живи цветове, подходящи за всяко приложение и гледане на снимки или филми. Моделът разполага с 13-мегапикселова камера с технология за автоматично фокусиране с откриване на фаза (PDAF) за само 0.2 секунди, апертура f / 2.0 и заснемане през нощта на ясни снимки дори при слаба светлина. Вторичната камера от 5 мегапиксела с широкоъгълен обектив, дава възможност на потребителя, без усилия да прави снимки с покритие от 84 градуса с отчетливост от край до край.

Устройството разполага с осем ядрен процесор MediaTekMediaTek, GPU Mali T860 MP2, до 2GB RAM и 16GB ROM, за да увеличи възможностите за многозадачност на устройството и по-бързо зареждане на приложенията. Смартфонът разполага с microSD слот за разширяване на капацитета за съхранение до 128 GB. За бърз интернет достъп, Neffos X1 Lite поддържа Wi-Fi dual band и множество LTE ленти.

Neffos X1

Смартфоните Neffos X1 се вписват перфектно в ежедневието и ръката ви, благодарение на зашеметяващия дизайн от двойно извит металенгръб и супер тесни ръбове само на 2,75 милиметра. Серията Neffos X1 разполага със сензор за пръстови отпечатъци, разположен на гърба, за лесно отключване само за 2,0 секунди.

Neffos X1 Max

Всеки ден имате възможността да участвате в турнира по HeartStone и да спечелите джаджи и награди от TP-Link. Участниците ще могат да тестват ефективността на смартфоните Neffos.  Турнирът се играе на Neffos X1 Max. Очакваме ви!

Смартфонът Neffos X1 Max заснема всяко изображение в детайли, благодарение на 13-мегапикселовата камера, оборудвана с сензор Sony IMX258, за още по-високо качество. Neffos X1 Max е оборудван с 5,5-инчов дисплей, осигуряващ на потребителя нов визуален размер, който е по-ярък, по-отчетлив и по-дефиниран от всякога.

###

За TP-Link

Основана през 1996 г., компанията TP-Link е световен доставчик на надеждни мрежови устройства и аксесоари, които се използват във всички аспекти на ежедневния живот. Фирмата многократно е класирана от анализаторската компания IDC като доставчик № 1 на WLAN продукти и високоскоростни CPE устройства * Компанията разполага с дистрибуторски мрежи в над 120 страни и обслужва стотици милиони хора по света.

TP-Link разполага с богато портфолио от продукти и решения с доказана стабилност, производителност и стойност, които отговарят на съвременните технологични нужди на модерния човек. Сега, когато свързаността е начин на живот, компанията продължава да се развива, за да посрещне изискванията на утрешния ден.

* Според доклада IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker за Q1 на 2017.

За Neffos

Марката Neffos бе създадена от TP-Link през 2015 г., за да влезе в света на смартфоните. Neffos е марка, посветена на разработването на своите продукти и услуги и взаимоотношенията с клиентите чрез обширни процеси на научноизследователска и развойна дейност, като прилага строги практики за осигуряване на качеството. Neffos постоянно се фокусира върху нуждите на крайния потребител да създава висококачествени устройства на конкурентни цени.

Повече информация за продукта може да откриете на: http://www.neffos.bg/product/details/X1-Lite или във Facebook страницата Neffos България: https://www.facebook.com/NeffosBulgaria/?fref=ts, както и в YouTube канала Neffos България:  https://www.youtube.com/watch?v=mf1OpiZmccs

< Go Back