TP-Link пуска на българския пазар новият смартфон Neffos X1 Lite

Sep12, 2017

TP-Link пуска на местния пазар новият TP-Link Neffos X1 Lite с осем ядрен процесор и 2GB RAM.

“С превъзходни характеристики и впечатляващ дизайн, Neffos X1 Lite допълва гамата ни от мобилни устройства на достъпна цена. Заобленият гръб осигурява по-лесното използване на телефона, дори при движение с една ръка, а екранът реагира на 10 докосвания едновременно. Новата технология на този модел е сензорът за пръстови отпечатъци, който намалява времето за отключване и позволява бързото заснемане на снимки с едно докосване, което е типично за устройствата с висока цена в този сегмент", каза Анна Чакърова, бизнес мениджър на TP-Link България.

Neffos X1 Lite разполага с 5 инчов 2,5D HD дисплей с вградена IPS технология, която предоставя изглед в живи цветове, подходящи за всяко приложение и гледане на снимки или филми. Моделът разполага с 13-мегапикселова камера с технология за автоматично фокусиране с откриване на фаза (PDAF) за само 0.2 секунди, апертура f / 2.0 и заснемане през нощта на ясни снимки дори при слаба светлина. Вторичната камера от 5 мегапиксела с широкоъгълен обектив, дава възможност на потребителя, без усилия да прави снимки с покритие от 84 градуса с отчетливост от край до край.

Устройството разполага с осем ядрен процесор MediaTekMediaTek, GPU Mali T860 MP2, до 2GB RAM и 16GB ROM, за да увеличи възможностите за многозадачност на устройството и по-бързо зареждане на приложенията. Смартфонът разполага с microSD слот за разширяване на капацитета за съхранение до 128 GB. За бърз интернет достъп, Neffos X1 Lite поддържа Wi-Fi dual band и множество LTE ленти.

Сензорът за пръстови отпечатъци позволява отключването на устройството за 0.2 секунди. Благодарение на интелигентния алгоритъм, сензорът се запознава с пръстовия отпечатък на потребителя и повишава точността на четенето му за по-висока степен на точност и сигурност. Neffos X1 Lite има стандартна 2550 mAh батерия, която замества капацитета на 2250 mAh батерия на Neffos X1. Устройството работи с NFUI (Neffos User Interface), базирана на операционна система Android 7.0 за лесна употреба.

Neffos X1 Lite има двойно извит гръб и е наличен в два цвята - Cloudy Gray и Sunrise Gold. Устройството е с дебелина 8,5 мм и тегло 138 грама.

Моделът Neffos X1 Lite е на препоръчителна цена от 259 лева (с ДДС) и е достъпен онлайн и през дилърската и партньорската мрежа на TP-Link.

###

За TP-Link

Основана през 1996 г., компанията TP-Link е световен доставчик на надеждни мрежови устройства и аксесоари, които се използват във всички аспекти на ежедневния живот. Фирмата многократно е класирана от анализаторската компания IDC като доставчик № 1 на WLAN продукти и високоскоростни CPE устройства * Компанията разполага с дистрибуторски мрежи в над 120 страни и обслужва стотици милиони хора по света.

TP-Link разполага с богато портфолио от продукти и решения с доказана стабилност, производителност и стойност, които отговарят на съвременните технологични нужди на модерния човек. Сега, когато свързаността е начин на живот, компанията продължава да се развива, за да посрещне изискванията на утрешния ден.

* Според доклада IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker за Q1 на 2017.

За Neffos

Марката Neffos бе създадена от TP-Link през 2015 г., за да влезе в света на смартфоните. Neffos е марка, посветена на разработването на своите продукти и услуги и взаимоотношенията с клиентите чрез обширни процеси на научноизследователска и развойна дейност, като прилага строги практики за осигуряване на качеството. Neffos постоянно се фокусира върху нуждите на крайния потребител да създава висококачествени устройства на конкурентни цени.

Повече информация за продукта може да откриете на: http://www.neffos.bg/product/details/X1-Lite или във Facebook страницата Neffos България: https://www.facebook.com/NeffosBulgaria/?fref=ts, както и в YouTube канала Neffos България:  https://www.youtube.com/watch?v=mf1OpiZmccs

< Go Back