Нашата история

Кои сме ние

Neffos, създаден от TP-Link, глобален доставчик на мрежови продукти, постави началото на дългоочакваното навлизане на пазара на смартфони през 2015 г. При съвременното съсредоточаване на технологии в комуникационната индустрия, предоставянето на наистина безпроблемни мобилни изживявания за потребителите от цял свят е целта, която Neffos иска да види изпълнена.

Neffos е бранд изцяло посветен на разработването на собствени продукти, услуги и връзки с клиентите чрез мащабна развойна дейност, прилагайки строги практики по осигуряване на качествен контрол и ефективни информационни инициативи. Той непрекъснато се фокусира върху нуждите на крайните потребители, за да създаде изключителни продукти от най-високо качество.

Гамата Neffos се стреми да намери перфектния баланс между интелигентната технология и стилния дизайн. Като се опира на най-съвременна технология, тя култивира хармонична връзка с хората, за да стане важна част от тяхното ежедневие. Красотата зад дизайна на устройствата е нещо, което отива по-дълбоко от видимото на повърхността. То е усещане не само на естетичните аспекти, които характеризират едно забележително устройство, а също така продължаващ празник на живота за тези, които го използват. Овладейте способността да улавяте същината на живота в един миг и запазете неговата красота за цял живот.